У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

Джерело: The New York Times

В п’ятницю, 22 березня, у відеозверненні принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак й вона почала хіміотерапію.

Фото: The New York Times

Міддлтон зазначила, що останні два місяці були “неймовірно важкі для всієї нашої родини”.

Принцеса не уточнила, який у неї рак, але попросила громадськість і ЗМІ поважати її прагнення до приватного життя.

“Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як сім’ї, зараз потрібен час, простір і приватність, поки я завершу своє лікування”, — сказала вона.

Міддлтон розповіла, що “це стало величезним шоком” для їхньої сім’ї.

“Ми з Вільямом робили все можливе, щоб обробити та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї. Як ви можете собі уявити, це зайняло час”.

Нагадаємо, що принцесу Уельську Кейт Міддлтон у вівторок, 16 січня, було ушпиталено для проведення планової операції на черевній порожнині. 29 січня її виписали з лікарні.

У своїй заяві 22 березня Кейт сказала, що на момент операції лікарі вважали її стан не раковим. За її словами, операція пройшла успішно, але під час подальших тестів лікар виявив ознаки раку. Рекомендували пройти курс хіміотерапії, який вона нещодавно почала.

“Мені знадобився час, щоб відновитись після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре”, – сказала принцеса про своїх дітей.

Зазначимо, що на початку березня принц Вільям пропустив панахиду в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку на честь покійного короля Греції Костянтина. Він повідомив грецькій королівській родині, що не може відвідати службу через особисту справу. Ця інформація спричинила чутки, що “особиста справа” повʼязана з погіршенням стану здоровʼя його дружини.

Також у соцмережах розкритикували знімок принцеси Уельської разом із трьома дітьми, зроблений до Дня матері, оскільки на ньому помітили низку аномалій, що вказують на редагування. Тоді Кейт попросила вибачення за експерименти з фото.

Після цього принца і принцесу Уельських помітили біля місцевого магазину фермерських продуктів.

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.

Президент США Джо Байден заявив про сумнів, щодо того, що майбутні президентські вибори відбудуться “мирно”. Водночас він пообіцяв, що вони будуть “вільними та справедливими”.