Шакіра розповіла, що в минулому зупинила свою кар’єру, щоб Жерард Піке міг грати у футбол

Джерело: Sky News

Колумбійська співачка і музикантка Шакіра розповіла, що надовго призупинила свою кар’єру, щоб бути зі своїм колишнім партнером Жерардом Піке, поки він грав у футбол. 

У 2022 році Шакіра розійшлася з Жераром Піке — колишнім футболістом “Барселони”. Разом пара була понад 10 років, за цей час у них з’явилось двоє дітей. Згодом виконавиця випустила пісню “Out of Your League”, у якій висміяла свого ексчоловіка.

Фото: Reuters

Нещодавно співачка випустила свій перший альбом за останні сім років – Las Mujeres Ya No Lloran, що перекладається як “Жінки більше не плачуть”.

Розмірковуючи про час, який минув після того, як вона випустила попередній альбом El Dorado у 2017 році, вона сказала: 

“Довгий час я призупинила свою кар’єру, щоб бути поруч із Джерардом, щоб він міг грати у футбол. Було багато жертв заради кохання”.

Її новий альбом являє собою “трансформацію болю у творчість, розчарування у продуктивність, гнів у пристрасть, вразливість у стійкість”, – сказала вона.

“Було так багато шматочків мого життя, які розсипалися на моїх очах, і мені довелося певним чином перебудовуватися, збираючи кістки з підлоги та складаючи їх разом. І клей, який утримував усе це разом була музика”, – сказала Шакіра.

В одній із пісень альбому під назвою Ultima (Останній), вона співає: “Напевно, з часом ти про це пошкодуєш. І одного дня ти захочеш повернутися до моїх дверей”.

На запитання, чи стосується це Піке, співачка відповіла: 

“Волдеморт, той, якого не варто згадувати? Сподіваюся, це остання пісня, яку я напишу про це та для нього. Я відчувала, що там усе ще щось застрягло в моєму горлі, і мені потрібно це витягти”.

Новий альбом Шакіри “Las Mujeres Ya No Lloran” був випущений 22 березня 2024 року.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.