По всій країні пройдуть дощі: прогноз погоди на 29 березня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у п’ятницю, 29 березня, по всій країні дощитиме.

На Закарпатті та у Карпатах пройдуть значні дощі, водночас на півдні будуть невеликі опади.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с, вночі у західних, вдень в Україні, крім північного сходу, пориви 15-20 м/с.

Вдень повітря прогріється до +11…+16 градусів, на півдні до +20. На високогір’ї Карпат +5…+10 градусів.

У Києві сьогодні вдень дощитиме. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Вдень у столиці +12…+14 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Надзвичайний стан оголошено в кількох районах Флориди (США) після попередження синоптиків про можливе посилення тропічного шторму “Мілтон”. Він може вдарити по узбережжю Мексиканської затоки, що вже постраждало від попереднього урагану “Хелейна”.

Петиція не скасовувати спрощену систему оподаткування для інтернет-провайдерів отримав підтримку 25 тисяч підписів на сайті Кабінету міністрів України. Петиція, подана 20 серпня, станом на 6 жовтня набрала понад 25 тисяч голосів і тепер підлягає розгляду урядом.

Президент України Володимир Зеленський увів у дію нові санкції, які стосуються низки фізичних осіб та компаній. Відповідний указ був підписаний після рішення Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) від 5 жовтня 2024 року, яке стосується застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про черговий випадок воєнного злочину російських військ — розстріл беззбройних українських військовослужбовців у Нью-Йорку, що на Донеччині.

На 63 році життя після тривалої хвороби помер Крістофер Чікконе, який є молодшим братом Мадонни. Його смерть настала незадовго після втрати їхньої мачухи Джоан Клер Чікконе, яка пішла з життя у вересні.