Чоловіка, який вбив та спалив жінку і її доньку, засуджено до довічного ув’язнення

Джерело: Офіс Генерального прокурора

Житель Житомира отримав довічне ув’язнення за зґвалтування, підпал та вбивство жінки і її дитини.

За даними слідства, у вересні 2021 року 23-річний житель Житомира зустрів у міському парку 37-річну місцеву жительку і переслідував її дорогою додому. Жінка проживала разом із 13-річною донькою. 

Обвинувачений почекав поки жінка засне, проник до квартири та зґвалтував її. Вона жила зі своєю 13-річною донькою. Чоловік побачив дівчинку, розбудив її, погрожував ножем та змусив показати, де лежать ювелірні прикраси.

Щоб захиститися дівчинка вдарила нападника ножем у спину, проте той збив її з ніг та завдав численних ножових поранень, внаслідок яких дитина померла. Після цього чоловік накинувся з ножем і на матір.

Він намагався приховати злочин, тому відкрив пальник газової плити та запалив свічку, через що квартира зайнялася. Тоді чоловік викрав автомобіль жінки й пізніше підпалив його в полі.

Правоохоронці оперативно викрили вбивство та наступного дня затримали його. Під час затримання він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

На вирок чоловік очікував під вартою. Йому призначено довічне позбавлення волі.

Також він має відшкодувати рідним загиблих понад 5,5 млн грн моральної й матеріальної шкоди.

Німецькі митники ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені російські телеканали, зокрема RT (Russia Today – ред.) та “Россия 1”.

За даними ЗМІ, після вбивства лідера ліванської Хезболли Хасана Насралли, верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї переїхав до безпечного місця в Ірані.

Тайський фермер Наттапак Кхумкад повідомив, що вбив понад 100 рептилій, які під загрозою зникнення, щоб запобігти їх втечі.

У Сумах продовжує зростати кількість жертв подвійного удару РФ по місцевій лікарні.

Директора одного з навчально-реабілітаційних центрів у Львівській області підозрюють у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві щодо дітей.