У найближчі дві години грози й град: синоптики попередили про небезпечні явища

Зображення: Укргідрометцентр

Джерело: Укргідрометцентр

В Українському гідрометеорологічному центрі попередили про погіршення погодних умов у частині України та про небезпечні метеорологічні явища.

У найближчі дві години з утриманням до кінця доби 2 квітня у Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях –грози, в окремих районах – град.

І рівень небезпечності – жовтий.

Зображення: Укргідрометцентр

Окремо синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. Відтак, у найближчі дві години з утриманням до кінця доби 2 квітня – гроза, в окремих районах Київської області – град.

І рівень небезпечності – жовтий.

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.