4 квітня у низці областей суттєво похолоднішає – синоптикиня Діденко

Джерело: Наталка Діденко

У четвер, 4 квітня, у низці українських областей суттєво похолоднішає. Місцями навіть очікується мокрий сніг.

За даними синоптикині, у північних та західних областях температура повітря завтра коливатиметься від +6 до +11 градусів.

У центральних областях температура буде досить різноманітною. Зокрема у Полтавській та Вінницькій областях +8…+12 градусів. Тепліше на Черкащині та Кіровоградщині – від +12 до +17 градусів, а на Дніпропетровщині до +19.

На сході температура теж відрізнятиметься залежно від регіону: на Харківщині +10…+14, на Донеччині до +18, а на Луганщині -+20.

У південній частині очікується +15…+20 градусів.

Щодо опадів, то дощі – а місцями й мокрий сніг – випадуть на півночі, заході та північному сході.  На решті території України – без опадів.

У Києві завтра також прохолодно: +8…+10 градусів. Вранці місцями дощитиме, та вже вдень без істотних опадів.

Діденко наголосила, що таке похолодання очікується лише завтра, а вже з 5 квітня знову почне теплішати.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.