Тейлор Свіфт увійшла до списку найбагатших людей світу

Джерело: BBC News

Американська попзірка Тейлор Свіфт вперше увійшла до світового списку мільярдерів Forbes зі статками 1,1 мільярда доларів.

Співачка й авторка пісень Свіфт увійшла до списку після досягнення статусу мегазірки. Вона виграла шоу на цьогорічній церемонії вручення премії “Греммі”, ставши першою виконавицею, яка чотири рази отримувала нагороду за “альбом року”.

Французький підприємець, який володіє компанією з виробництва предметів розкоші LVMH, Бернар Арно та його родина очолили список із сумою 233 мільярди доларів.

За даними Forbes, у 2024 році – рекордна кількість мільярдерів – 2781. Це на 141 більше, ніж минулого року, і на 26 більше, ніж попередній рекорд, встановлений у 2021 році. 

У Forbes додали, що мільярдери стали багатшими, ніж будь-коли, із загальним статком у 14,2 трильйона доларів.

Мільярдер Ілон Маск займає друге місце у списку, а його статки оцінюють у 195 мільярдів доларів (155 мільярдів фунтів).

Фото: BBC News

Третє місце займає власник Amazon Джефф Безос.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.