Вночі росіяни атакували Україну 13 безпілотниками: всі було збито

Джерело: командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук

Уночі 5 квітня українські захисники збили всі 13 БпЛА, якими ворог атакував Україну.

Окрім БпЛА, які були випущені з мису Чауда (ТО Крим), окупанти також вдарили двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 та трьома балістичними ракетами “Іскандер-М” з Бєлгородської області (РФ).

У результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони України збито усі 13 “шахедів” у Запорізькій, Одеській та Дніпропетровській областях.

  • У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України поінформували про кількість запаси російської армії винищувачів-бомбардувальників Су-34, багатофункціональних винищувачів Су-35, а також літаків далекого радіолокаційного виявлення і наведення А-50У.

Фахівці ГУР спільно з Міністерством закордонних справ України посприяли евакуювання українців з території Сирії.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.