У двох громадах Сумщини оголосили примусову евакуацію дітей

Джерело: пресслужба Мінреінтеграції

Члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану ухвалили рішення про примусову евакуацію дітей у двох територіальних громадах на Сумської області.

Загалом з 52 населених пунктів Сумщини планують вивезти 297 дітей разом із їхніми батьками або іншими законними представниками до безпечних регіонів.

Таке рішення ухвалили через безпекову ситуацію. Евакуація здійснюється безплатно.

У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.

26 вересня в Києві стартував літературний фестиваль “Книжкова країна”, який, на перший погляд, зосереджується переважно…

Німецькі митники ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені російські телеканали, зокрема RT (Russia Today – ред.) та “Россия 1”.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що кількість жертв російського удару по будівлі поліції в Кривому Розі 27 вересня зросла до чотирьох.

Сьогодні вранці російські війська повторно вдарили по Сумах, коли на місці вже були поліцейські. Внаслідок атаки загинув полковник поліції Ігор Поладич, начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції.