ЗСУ знищили ракетну установку, з якої росіяни обстрілювали Очаків (відео)

Джерело: Військово-морські сили Збройних сил України

Українські захисники знищили переносну реактивну пускову установку “Град-П” та склад боєприпасів, які російські війська використовували для ударів по місту Очаків Миколаївської області.

“Знищення захисниками Очакова за допомогою FPV-дронів переносної реактивної пускової установки “Град-П” разом з особовим складом та складом боєприпасів, якими росіяни обстрілювали місто Очаків”, – йдеться в повідомленні.

  • Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” знищили російський вантажний автомобіль підвищеної прохідності “Урал-4320”.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.