Дощі та сильний вітер: 21 квітня в Україні суттєво погіршиться погода

Джерело: Наталка Діденко

У неділю, 21 квітня, фактично всю Україну накриє циклон, який принесе сильні дощі та пориви вітру.

“Циклон зумовить практично повсюди дощі, почасти навіть сильні. Опади супроводжуватимуться сильним вітром”, – попередила Діденко.

За даними синоптикині, не дістанеться циклон лише східних областей, тому там збережеться тепла погода – +19…+24 градуси. У південних областях очікується +13..18 градусів.

Водночас прохолодніше на півночі, заході, а також у Вінницькій та Черкаській областях – +8…+12 градусів.

На решті території України протягом дня +10+16 градусів.

У Києві завтра дощі, сильний вітер та близько +8 градусів.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.