Девід Бекхем судитиметься з голлівудським актором Марком Волбергом через фінансові втрати

Джерело: The Sun

Колишній футболіст Девід Бекхем подає до суду на Марка Волберга, як стверджує, через фінансові збитки під час співпраці.

Після того, як Бекхем потоваришував із Волбергом, у 2020 році він погодився стати амбасадором одного з його спортивних брендів – мережі фітнес-студій F45 Training. Згідно з умовами контракту, спортсмен мав регулярно публікувати у соцмережах світлини та відео з залів F45. Тож Бекхем регулярно показував свої тренування у тренажерних залах та використовував фірмове обладнання. В обмін на це компанія обіцяла йому надати частину акцій.

Одначе, сторона обвинувачення стверджує, що умову не лише виконали з затримкою на кілька місяців, та, окрім цього, ціна акцій впала з 12 до трьох доларів за акцію.

Ексфутболіст підрахував, що у такий спосіб втратив понад 8,5 мільйона фунтів стерлінгів.

Він також подав до суду на фірму актора Mark Wahlberg Investment Group (MWIG) і засновників спортивної групи F45 Адама Гілкріста та Роба Дойча.

Волберг спільно з колегами відкидає звинувачення як необґрунтовані, і закликали суддю відхилити позов.

  • 21 вересня  2023 року Netflix оприлюднив перший офіційний трейлер чотирисерійного документального серіалу про ексфутболіста Девіда Бекхема. У серіалі “Бекхем” розповідають про його життя й футбольну кар’єру – як на полі, так і поза ним.
  • Девід Бекхем дозволяє 12-річній дочці Харпер робити йому макіяж. Доньку він називає своїм “маленьким візажистом” та ділиться цими моментами у соцмережах.
  • Ексфутболіст Девід Бекхем розповів, що його дружина, співачка й модельєрка Вікторія Бекхем, майже 25 років щодня харчувалася однією і тією ж їжею.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.