Жінка, в якої почались перейми під час евакуаційного рейсу, дісталася до місця призначення

Джерело: пресслужба “Укрзалізниці”

Під час евакуаційного рейсу з Покровська Донецької області до Рівненщини у жінки почалися перейми.

Провідники викликали швидку на найближчу станцію прямування поїзда й під час зупинки передали жінку медикам. Пологи пройшли успішно, і в неї народився хлопчик.

Фото: “Укрзалізниця”

Залізничники доставили жінку та дитину від Олександрії до Здолбунова й там вже іншим евакуаційним рейсом вони все ж дістались Рівненщини.

“Від залізничників родина отримала маленький комплімент та побажання наступного разу піднятись на борт поїзда, прямуючи в довгоочікувану подорож нашою прекрасною країною”, – йдеться в повідомленні.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.