ДТП в Броварах: поранені перебувають в лікарні, серед них 2,5-річна дівчинка

Джерело: Київська ОВА

Внаслідок ДТП за участі голови Броварської РДА Володимира Майбоженка поранення зазнали 32-річна жінка та її 2,5-річна донька, а також два чоловіки — 29 та 26 років. 

За попередніми даними в дівчинки перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

В решти поранених політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. 

Обстеження потерпілих тривають. Вони перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Довідково: Голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко в п’ятницю, 26 квітня, на пішохідному переході збив чотирьох осіб, серед них дитина.

За даними місцевих Telegram-каналів, попередньо троє людей – у важкому стані. Пораненим надають необхідну допомогу.

Тест на алкоголь Володимира Майбоженка показав результат у понад 10 разів вище за норму – 2,31 проміле.

Своєю чергою, голова Київської ОДА Руслан Кравченко повідомив, що Майбоженка звільнять.

“Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців – в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об’єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі”, – написав він.

19 травня Німеччина та Франція спільно висловили “глибоке занепокоєння” через ситуацію, що склалася в Грузії на тлі прийняття закону про “іноагентів”.

Минулої ночі Сили оборони, ймовірно, атакували безпілотниками військове летовище в Краснодарському краї РФ, поінформували джерела.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Варшава відкрита для розміщення ядерної зброї, однак, зауважив, що рішень ще немає.

Глава Великої Британії Грант Шаппс закликав Німеччину надати Україні ракети Taurus та дозволити завдавати ударів по тимчасово окупованому Криму.

Станом на 19 травня Сили оборони Півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах, знищуючи особовий склад російської армії та техніку противника.