У Києві дівчина вистрибнула з багатоповерхівки й впала на перехожого: обоє загинули

Джерело: речник поліції Києва у коментарі “Суспільному”

У Києві дівчина вистрибнула з багатоповерхового будинку та впала на чоловіка, що стояв біля під’їзду, внаслідок чого обоє загинули.

Вчора вдень, 30 квітня, біля одного із житлових багатоповерхових будинків у Деснянському районі виявили тіла чоловіка та жінки. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, жінка 1996 року народження скоїла самогубство. Також вона травмувала чоловіка 1985 року народження, який стояв біля під’їзду. Він теж помер від завданих травм.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ — умисне вбивство. Наразі поліціянти встановлюють всі обставини події.

Представники Республіканської та Демократичної партії закликали уряд США відмовитися від статус-кво, що склався після завершення Холодної війни у ​​відносинах з РФ, та визначити Москву постійною загрозою глобальній безпеці.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про осінній призов до армії, який триватиме з 1 жовтня по 31 грудня. На військову службу буде залучено 133 тисячі росіян.

Собака Тоні Дункана зі штату Мериленд (США), що загубився два роки тому, знайшовся за 1609 кілометрів від дому.

Через пилову бурю, що утворилася на території Росії, в деяких областях України виникла імла. За прогнозами, підвищений рівень запилення повітря збережеться до п’ятниці, коли очікується зміна напрямку вітру на південний та західний.

“Енергоатом” уклав угоду на проєктування та будівництво захисної споруди на Рівненській атомній електростанції вартістю 509 млн грн лише 25 вересня 2024 року.