Співак Dons, який представляє Латвію на «Євробаченні-2024», прихистив собаку з Харкова

Джерело: “Суспільне Культура”

Представник Латвії на пісенному конкурсі “Євробачення-2024” співак Dons розповів, що прихистив до своєї родини собаку з Харкова.

Фото: Eurovoix

Під час розмови з ведучою влогів про “Євробачення” Анною Тульєвою співак зазначив, що песика звати Роні і зараз він живе з його мамою.

“Я дуже щасливий, що моя мама заклопотана зараз. Вона гуляє з собакою щодня, двічі на день. Він чудовий і ми щасливі, що він з нами”, — наголосив Dons.

Під час розмови співак також сказав “Слава Україні”.

Він поділився зображенням зі своїм домашнім улюбленцем в Instagram й підписав фото фразою “Возз’єднання”.

Фото: Dons/Instagram

Станом на 16:00 в суботу, 28 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 66 атак. Основні зусилля окупанти і далі прикладають на Покровському напрямку, де провели третину від усіх атак на території України. Окрім того, окупанти активно діють на Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

Сьогодні, 28 вересня, у Козачій Лопані Харківської області російські війська дроном атакували цивільну автівку, внаслідок чого загинув суддя, а ще три жінки поранені.

28 вересня ворожі війська обстріляли магазин у Покровському районі Донецької області, внаслідок чого загинули двоє людей, а один був поранений.

28 вересня Литва оголосила про надання нової партії військової допомоги Україні. Загальна сума допомоги Литви з початку вторгнення зросла до понад 683 мільйонів євро.

Артем Ковбасинський, 24-річний артист Клайпедського державного музичного театру, що в Литві, загинув на фронті 27 вересня. За словами друзів, він повернувся в Україну з Литви на початку війни. Артем вважав, що жити спокійно з коханою, доки в Україні війна — означає втратити гідність.