Український ветеран Олександр Будько на псевдо «Терен» візьме участь у шоу «Холостяк»

Джерело: Григорій Решетник/Facebook

Український ведучий Григорій Решетник анонсував новий випуск шоу “Холостяк” на каналі “СТБ”, ймовірно, за участю українського захисника, ветерана російсько-української війни Олександра Будька.

28-річний Олександр Будько – військовослужбовець, ветеран російсько-української війни, автор книги “Історія впертого чоловіка”.

“Терен” був добровольцем батальйону “Карпатська Січ”. У травні 2022 року на Харківщині зазнав складного поранення, внаслідок якого військовому ампутували обидві ноги.

Та після реабілітації за кордоном ветеран активно бере участь у мистецьких та соціальних проєктах, спрямованих на поліпшення інклюзивності життєвого простору.

Лише у квітні оборонець розповів, що готовий стати головним героєм шоу “Холостяк”.

“Терен” уточнив, що хотів би стати учасником “Холостяка”, аби сформувати позитивний образ ветерана у суспільстві.

Я б не відмовився від участі у цьому проєкті. Але в більшості саме за соціальною складовою. Ну, прикиньте, хлопець без ніг, ветеран – холостяк. І за нього “б’ються” 10 чи 15 жінок. Це ж прям класно. Я просто пропагую і намагаюсь сформувати позитивний образ ветерана у суспільстві, – пояснив він.

На думку Олександра, таке масштабне шоу беззаперечно дуже позитивно вплинуло б на його місію.

Тому, якщо хтось хоче запросити мене на програму “Холостяк”, то будь ласка. Я готовий розглянути всі пропозиції, – додав військовий.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.