У низці областей дощитиме: прогноз погоди на 14 травня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 14 травня, частину країни накриють опади.

Помірні короткочасні дощі очікуються на півдні, а також у Кіровоградській та Дніпропетровській областях. У решті регіонів – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер переважно північно-східний 5-10 м/с, вдень у Приазов’ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вдень у більшості регіонів коливатиметься від +11 до +16 градусів, лише на Закарпатті +17…+22 градуси. У Карпатах вдень +7…+12 градусів.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Вдень у столиці +12…+14 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

У Коломиї, що на Івано-Франківщині, в жіночому психоневрологічному інтернаті, працівниця, ймовірно, побила свою підопічну.

У Тбілісі у власному помешканні знайшли мертвою трансгендерну модель, учасницю конкурсу краси Miss Trans Star International Кесарію Абрамідзе.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.