Байден і Трамп прийняли запрошення CNN на дебати 27 червня

Джерело: CNN

Президент США Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп прийняли запрошення CNN на дебати 27 червня.

Як зауважили у виданні, це будуть рекордно ранні дебати, оскільки проводитимуться більш як за чотири місяці до виборів.

“Я отримав і прийняв запрошення від CNN на дебати 27 червня. Слово тобі, Дональде. Як ти й сказав: будь-де, будь-коли, у будь-якому місці”, – написав Байден у соцмережі X.

Представник виборчого штабу Трампа поінформував, що той теж прийняв пропозицію.

На думку CNN, можливість спостерігати, як виступають обидва кандидати, матиме вирішальне значення для виборців, яких турбує вік Байдена і Трампа.

Як відомо, Трампу виповнюється 78 років 14 червня, Байдену – 82 роки в листопаді, після виборів.

Республіканці місяцями тиснули на Байдена, вимагаючи дебатів з Трампом, але президент не давав конкретної відповіді, йдеться в матеріалі.

У НАТО підозрюють, що Росія може  мінувати критично важливу підводну інфраструктуру Європейського Союзу у Північному морі, повідомляє The Times.

Уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що Росія захопила в полон та незаконно утримує понад 14 тисяч цивільних громадян України, і робота щодо їхнього повернення є найскладнішою.

Американський репер Каньє Вест прибув до Москви і зупинився у центрі російської столиці, стверджує російська продюсерка Яна Рудковська.

За гроші зібрані в турі Сполученими Штатами Америки команда Ірини Федишин придбала понад 50 автомобілів для українських захисників.

Українська військова промисловість запустила серійне виробництво безпілотників-камікадзе, які можуть вражати цілі на відстані понад 1000 кілометрів. Про це повідомив Герман Сметанін, генеральний директор Укроборонпрому.