Віра Вонг поділилася світлинами у купальнику біля басейну

Джерело: Віра Вонг/Instagram

Американська модельєрка весільних та вечірніх суконь Віра Вонг опублікувала у соцмережі світлини у білосніжному купальнику біля басейну. Свій образ модельєрка доповнила стильними сонцезахисними окулярами.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Vera Wang (@verawang)

Мій момент SLIM AARONS … Щасливого літа!!! – підписала Вонг публікацію.

Фото викликали неабияке захоплення у шанувальників.

“Маєте просто чудовий вигляд”,  “Як це можливо мати такий вигляд? Мені потрібно негайно відкласти шматок піци”, “Неймовірна”, “Королева”.

Підписники також засипали публікацію Вонг незліченними емодзі.

Зауважимо, Віра Вонг захоплює шанувальників стрункістю та молодістю у 74 роки. Дизайнерка вирішила поділитися своїми секретами, з-поміж яких, зокрема відмова від дієтичної коли, легкі фізичні вправи, горілчаний коктейль та, звісно ж, робота.

Ні для кого не секрет, що Вонг виглядає фантастично попри те, що їй уже майже половина сьомого десятиліття.

Нещодавно про неї знову почали говорити соціальні мережі, оскільки шанувальники культової модниці досі не можуть повірити, що їй вдається залишатися такою молодою. На щастя, вона часто ділиться своїми практичними порадами.

Так, попри те, що багато в чому зовнішній вигляд, очевидно, залежить від генів, підприємиця визнала, що її секрет не обов’язково полягає у відвідуванні тренажерного залу чи суворій дієті.

Зокрема у 2022 році Вонг відверто розповіла, що, окрім хорошого нічного сну, ще одна річ, яку вона “цінує”, — горілчаний коктейль наприкінці дня. Дизайнерка пояснила, що такий ритуал допомагає їй “перейти від дуже інтенсивного робочого графіка” до “трохи приватного життя”.

Також Вонг зізналася, що її роль в індустрії моди допомогла підтримувати молодість.

Я в моді з 19 років. Не перед камерою, а за нею. Я ніколи не думала про молодість, мабуть, тому що щодня працюю з найкрасивішими жінками світу, — сказала вона. — Я уявляю їх своїми музами, і, можливо, це продуктивний спосіб боротьби зі старінням. Тому я завжди говорила, що коктейль з горілкою, багато сну, та робота — чарівний еліксир, — додала модельєрка.

У 2016 році, Вонг розповіла про свій режим тренувань, зазначивши, що концентрується на виконанні простих фізичних вправ по п’ять хвилин. Окрім того, вона додала, що ніколи не пропускає обід.

З 2010 року модельєрка вживає виключно просту воду, відмовившись від дієтичної коли, попри те, що це було складним завданням для неї.

  • Ексфутболіст Девід Бекхем розповів, що його дружина, співачка й модельєрка Вікторія Бекхем, майже 25 років щодня харчувалася однією і тією ж їжею.
  • Австралійська модельєрка Джессіка Йохансен-Белл звинуватила супермодель Кайлі Дженнер у крадіжці дизайну одягу для нової колекції бренду Khy.
  • Девід Бекхем дозволяє 12-річній дочці Харпер робити йому макіяж. Доньку він називає своїм “маленькою візажисткою” та ділиться цими моментами у соцмережах.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.