Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі проведуть реванш: названо дату

Джерело: голова саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейх в X(Twitter)

Український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі готуються до реваншу, і вже відома дата цієї зустрічі. Згідно з оголошенням голови саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейха, бій за чемпіонство світу в гевівейті заплановано на 21 грудня цього року.

Усик та Ф’юрі зустрінуться на рингу вдруге в цьому році після того, як українець здобув перемогу над британцем роздільним рішенням суддів 18 травня. Цей поєдинок став етапом у кар’єрі Усика, оскільки він став першим боксером в історії, який об’єднав чотири чемпіонські титули у надважкій вазі.

Реванш між ними було погоджено заздалегідь, і промоутер Ф’юрі Боб Арум підтвердив це у коментарі talkSPORT. Поєдинок відбудеться в саудівському Ер-Ріяді, місці, де раніше відбулася перша зустріч між цими двома великими боксерами.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.

У вересні російська армія щоденно втрачала на полі бою в Україні у середньому по 1271 особі вбитими та пораненими. Відповідні дані оприлюднив високопосадовець Північноатлантичного альянсу на брифінгу в Брюсселі в кулуарах засідання міністрів оборони 17 жовтня. 

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.