Під час нічного обстрілу РФ серйозно пошкодила дві українські ТЕС – ДТЕК

Джерело: ДТЕК

Під час масованої ракетної атаки у ніч на 1 червня росіяни серйозно пошкодили дві теплоелектростанції компанії ДТЕК.

За повідомленням компанії, внаслідок атаки суттєвих пошкоджень зазнало обладнання ТЕС.

Зараз на місці влучань працюють енергетики, аби ліквідувати наслідки.

У ДТЕК наголосили, що це вже вшосте за 2,5 місяці російська армія б’є по українських ТЕС.

“З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні понад 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 51 працівника було поранено, троє енергетиків загинуло”, – повідомили у компанії.

Зауважимо, що за даними міністра енергетики України Германа Галущенка, цієї ночі росіяни вдарили по енергооб’єктах у п’яти українських областях.

  • 17 травня на засіданні уряду прийнято рішення про виділення з резервного фонду державного бюджету 725,6 млн грн для відновлення інфраструктурних об’єктів Зміївської та Трипільської теплоелектростанцій ПАТ “Центренерго” для ліквідації наслідків ракетних обстрілів, що здійснюються РФ.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…

У Києві 16-річна дівчина танцювала під російську музику поряд з меморіалом Героїв Небесної Сотні. Її відшукали правоохоронці.

Джо Байден вкотре наголосив, що продовжить участь у боротьбі за пост президента США, навіть після численних закликів знятись з виборів. Він наголосив, що відмовиться лише у випадку, якщо “з неба зійде Всемогутній Господь і скаже йому це зробити”.

У другому турі президентських виборів в Ірані перемогу здобув Масуд Пезешкіан. Кандидат-реформіст переміг прихильника жорсткої лінії Саїда Джалілі. Він вже пообіцяв зміцнювати зв’язки з Заходом та пом’якшити закон про обов’язкове носіння хіджабу для жінок.

У ніч на 6 липня російські окупанти вкотре атакували Україну ударними безпілотниками. Більшість запущених БпЛА вдалось збити.