Унаслідок ракетної атаки на Львівщині пошкоджено три об’єкти критичної інфраструктури

Джерело: очільник Львівської ОВА Максим Козицький

Під час масованої ракетної атаки вночі 1 червня, російські ракети поцілили у три об’єкти критичної інфраструктури у Львівській області.

За повідомленням Козицького, на Львівщині поцілило шість крилатих ракет, які пошкодили три обʼєкти критичної інфраструктури.

Внаслідок атаки поранено чотирьох осіб. Всі госпіталізовані у стані середньої важкості.

Загалом під час нічної ракетно-дронової атаки над західними регіонами України було збито 18 російських ракет та шість “шахедів”. Зокрема над Львівщиною було збито 16 ракет та чотири БпЛА.

“Нагадаю, територія відповідальності ПвК “Захід” – це 8 областей: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька”, – зауважив Козицький.

Системи життєзабезпечення на Львівщині працюють у штатному режимі.

За оновленими графіками сьогодні, 6 липня, з 10:00 до 15:00 в Україні не вимикатимуть електроенергію.

У Сан-Антоніо (штат Техас, США) арештували жінку, яка залишила трьох своїх дітей у розпеченій автівці, поки ходила за покупками.

Міністерство оборони США повідомило, що військові навчання з Грузією Noble Partner переносяться на невизначений термін для перегляду двосторонніх відносин. Уряд Грузії звинувачував США у тому, що вони буцімто хочуть відкрити в країні другий фронт проти РФ.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…

У Києві 16-річна дівчина танцювала під російську музику поряд з меморіалом Героїв Небесної Сотні. Її відшукали правоохоронці.