В Ізраїлі розпочалися масштабні антиурядові протести

Джерело: Times of Israel

1 червня у Тель-Авіві та Єрусалимі, Ізраїль, спалахнули масштабні антиурядові протести, учасники яких вимагають відставки прем’єр-міністра Беньяміна Нетаньягу.

Мітингувальники також вимагають дострокових виборів та угоди про звільнення заручників, які утримуються терористичним угрупованням ХАМАС у Секторі Гази.

Фото: Roi Boshi

За словами організаторів протесту, до мітингу в Тель-Авіві приєдналися 120 тисяч демонстрантів.

В Єрусалимі мітингувальники йшли через центр міста до резиденції президента з плакатами з написом “Дякуємо, Байдене” та закликали до припинення вогню у Секторі Гази.

Як зазначається, єрусалимський марш протесту очолюють кілька родичів заручників.

Потужні авіабомби, які Росія використала, щоб перетворити українські міста на руїни, також падали на її власну територію, як засвідчив секретний внутрішній документ.

Перший тиждень липня принесе до України високі температури. У результаті Україна стане однією з найспекотніших країн в Європі, проте найвища температура очікується в Іспанії – до +40 градусів.

У Німеччині 20-річну жінку покарали за те, що вона словесно образила одного з дев’яти чоловіків, які зґвалтували 15-річну дівчину в парку Гамбурга у вересні 2020 року. Суддя покарав її суворіше, аніж самого ґвалтівника.

Командир 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр Дмитро Кухарчук обурився через те, що ТЦК та СП разом з політичною владою ігнорують мобілізацію в деяких місцях. Він запитав, чому елітні райони міст оминають мобілізаційні заходи на відміну від, наприклад, спальних. 

У КМДА закликали не залишати домашніх улюбленців всередині автомобілів під час спеки. У салоні авто під палючим сонцем температура може зрости до +50°C та вище, що є смертельною небезпекою для “пухнастих”.