Стабілізаційні відключення світла на 9 червня скасовані – ДТЕК

Джерело: ДТЕК

У ДТЕК повідомили, що відключень світла в Україні у неділю, 9 червня, не буде.

“9 червня: обмеження світла скасовані. Приємні новини. Згідно з оновленою інформацією від Укренерго, сьогодні ми зможемо пройти день без графіків відключень”, – йдеться в повідомленні.

У ДТЕК нагадали, що ситуація в енергосистемі залишається вкрай напруженою, тому споживання світла має бути ощадливим.

  • У ДТЕК повідомили, що стабілізаційні відключення електроенергії розпочнуться на дві години пізніше, аніж передбачалося раніше.

Після того, як 17 жовтня стало відомо про вбивство лідера терористичного угруповання ХАМАС Ях’ї Сінвара, ліванське угруповання Хезболла заявило, що загострюватиме війну проти Ізраїля.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.