Творець «Хлопаків» повідомив про закриття серіалу

Джерело: Ерік Кріпке/X

П’ятий сезон американського серіалу “Хлопаки”, який виходить на Amazon Prime Video, буде останнім, заявив творець проєкту, кінопродюсер і телевізійний режисер Ерік Кріпке.

“Прем’єрний тиждень четвертого сезону The Boys – саме час оголосити: п’ятий сезон буде фінальним” – написав він.

Кріпке зазначив, що завжди планував зняти саме п’ять сезонів.

“Я дуже радий довести історію до кривавої, епічної кульмінації. Дивіться четвертий сезон через два дні” – додав режисер.

Довідка. Сюжет серіалу розгортається у світі, керованому супергеройською корпорацією Vought. Група людей, яка постраждала від дій супергероїв, що зловживають своєю владою і надздібностями, починає ворогувати з ними.

Прем’єра першого сезону відбулася в липні 2019 року. Прем’єру четвертого сезону заплановано на 13 червня цього року. Нещодавно стало відомо, що серіал продовжили на п’ятий сезон. Також випущено два спін-оффи – серіали “Осатанілі” і “Покоління “Ві”.

Головні ролі виконали Карл Урбан, Джек Куейд, Ентоні Старр, Ерін Моріарті, Домінік Макелліготт, Джессі Т. Ашер, Лаз Алонсо, Чейс Кроуфорд, Томер Капон, Карен Фукухара, Натан Мітчелл і Дженсен Еклз.

Ввечері 22 жовтня російські війська вдарили по Харкову. За попередньою інформацією, зафіксовані влучання у Холодногірському та Салтівському районах Харкова.

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.