«Практична магія 2»: Сандра Буллок і Ніколь Кідман ведуть перемовини про сиквел

Джерело: Variety

Студія Warner Bros оголосила про продовження культового фільму 90-х років “Практична магія”. Переговори про участь у сиквелі ведуть виконавиці головних ролей — Ніколь Кідман та Сандра Буллок, які в картині 1998 року зіграли сестер Саллі та Джилліан Овенс, що належать до давнього роду відьом.

Як розповіли у виданні, стрічка 90-х років, режисером якої виступив Гріффін Данн, розповідає про сестер Овенс, що належать до чаклунського роду. Виховані тітками після смерті батьків, сестри поступово навчилися використовувати практичну магію.

Однак на жінок роду Овенс накладене прокляття прокляття: всі їхні кохані чоловіки гинуть, внаслідок чого вони приречені на самотність.

У першому фільмі героїня Буллок випадково випиває зілля та вбиває чоловіка своєї сестри, а потім намагається його воскресити.

Цікаво, що в часи прем’єри фільму “Практична магія” стала касовим провалом, зібравши у прокаті менше свого бюджету в 70 мільйонів доларів. Утім, зараз картина вважається культовою мелодрамою дев’яностих.

Відомо, що сценарій до нового фільму напише Аківа Голдсман, а Баллок і Кідман виступлять продюсерками. Подробиці сюжету поки невідомі.

Колишній президент США Джиммі Картер, котрому нещодавно виповнилося 100 років, проголосував на виборах у штаті Джорджії на другий день дострокового голосування. Свій голос він віддав за кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

Міністерство оборони США оголосило деталі додаткової безпекової допомоги Україні на 425 мільйонів доларів, про яку раніше повідомив глава Білого дому Джо Байден у розмові з президентом Володимиром Зеленським.

Силам оборони вдалося зупинити просування російської армії під Селидовим на Донеччині, зазначив експерт видання з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке. Однак, нині українським оборонцям, ймовірно, доведеться залишити місто під загрозою оточення. Оборону на цій ділянці фронту тримає 15-та бригада Нацгвардії України Кара-Даг.

Ввечері 17 жовтня слідчі Державного бюро розслідувань затримали працівника прокуратури, підозрюваного у статевих відносинах з особою, котра не досягла шістнадцятирічного віку.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 16 жовтня. З початку доби відбулося 112 бойових зіткнень.