Вже сьогодні: де і коли дивитись матч Україна-Словаччина

Джерело: Суспільне.Спорт

У п’ятницю, 21 червня, збірна України проведе матч зі Словаччиною у другому турі Євро-2024. Матч розпочнеться о 16:00. Трансляцію можна буде побачити на регіональних каналах “Суспільного” та на стрімінговій платформі MEGOGO.

Поєдинок збірних відбудеться в Дюссельдорфі, Німеччина.

Нагадаємо, збірна України невдало розпочала чемпіонат Європи з футболу. Команда 17 червня у Мюнхені зазнала поразки від Румунії з рахунком 0:3.

Словаччина, навпаки, створила сенсацію у першому турі, перемігши фаворита групи E – Бельгію.

Після першого туру румунська збірна має 3 очки і очолює турнірну таблицю. Словаччина також здобула 3 пункти і займає друге місце. Бельгія та Україна поки що не заробили жодного балу і посідають третє та четверте місця відповідно.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.