Instagram запустив функцію Live лише для «близьких друзів»

Джерело: Hypebeast

Користувачі Instagram тепер матимуть можливість проводити трансляції лише для своїх “близьких друзів”.

В соцмережі оновили функцію Live, щоб користувачі мали можливість вести трансляції лише для тих, хто входить до їхнього списку “близьких друзів”. 

Раніше щоразу, коли користувач проводив пряму трансляцію в Instagram, вона автоматично була відкрита для відвідування. Якщо обліковий запис був загальнодоступним, навіть ті, хто не підписаний на користувача, міг приєднатися до його прямого ефіру.

Згідно з оновленням, тепер перед створенням трансляції користувачі можуть вибрати функцію “Трансляція лише для Близьких друзів”.

Угорщина за Нідерландами оголосила про намір відмовитися від дотримання міграційних правил Європейського Союзу, повідомив міністр із європейських справ Угорщини Янош Бока.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 19 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 163 бойових зіткнення.

19 вересня глава РФ Володимир Путін заявив, що Росія збільшила виробництво безпілотників приблизно в десять разів до майже 1,4 мільйона цього року, намагаючись забезпечити свою армію на фронті.

19 вересня близький соратник президента РФ Володимира Путіна “попередив” західні уряди, що почнеться ядерна війна, якщо вони дадуть зелене світло Україні використовувати далекобійне озброєння для ударів по території Росії.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.