У Парижі на будівлях з’явились графіті з літаками-винищувачами у формі трун

Джерело: Le Parisien

Кілька десятків однакових графіті у виглядів літаків-винищувачів із трунами та написом “Mirage для України” зафіксувала поліція у трьох округах Парижа.

“Загалом було виявлено 20 ідентичних міток протягом кількох годин”, – йдеться в матеріалі.

за даними видання, малюнки з трунами у виглядів французьких винищувачів Mirage з’явилися спочатку на вулиці Бернардинів (5-й округ). Близько опівночі, поліцейський екіпаж, що патрулював 9-й округ, виявив ще 10 таких місток. О 5 годині ранку черговий патруль знайшов ще п’ять міток винищувачів-трун.

Фото: LP/Benjamin Derveaux

“За кожною з цих знахідок поліція шукала камери, які могли зафіксувати події”, – зазначено в повідомленні.

Техніка виконання малюнків, як пише агентство, нагадує виявлені раніше блакитні зірки Давида, а також червоні трафарети з написами на Стіні праведників та серію таких самих червоних написів з позначкою “французькі солдати, які загинули в Україні”.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…