«Stop War»: Imagine Dragons знову підтримали українців під час концерту

Джерело: united24

Музиканти американського гурту Imagine Dragons, які є амбасадорами ініціативи UNITED24, вчергове висловили підтримку українському народу під час одного зі своїх виступів.

Фронтмен гурту Ден Рейнольдс, виступаючи на концерті, підняв синьо-жовтий плакат з написом “Stop war”. Момент потрапив на відео.

@imaginedragonsfanua

Stop War 🇺🇦 #imaginedragons #danreynolds #itstime #ukraine #🇺🇦 #stopwar #українськийтікток #standwithukraine #united24

♬ оригінальний звук – Уявіть собі драконів

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська. 

Станом на 20:00 28 вересня внаслідок авіаційного удару РФ по Сумах вже відомо про десять загиблих та 22 поранених.

Естонія, Латвія, Литва та Польща шукатимуть фінансування ЄС для будівництва мережі бункерів, загороджень, розподільних ліній і військових складів уздовж своїх кордонів з Росією та Білоруссю, повідомила Естонія.

Президент Грузії та лідери опозиції висловили свої обурення з приводу реклами, оприлюдненої правлячою партією, яка використала фотографії руйнувань в Україні, нібито стверджуючи, що тільки вона може зберегти мир з Росією.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.