Аргентину накрив сильний снігопад: заблоковано транспорт, відсутній зв’язок

Джерело: Pagina12

В Аргентині потужний снігопад спричинив значні перебої у життєдіяльності країни.

“Сильні снігові опади призвели до паралічу транспортної системи, а також до зупинки деяких підприємств”, – йдеться у повідомленні.

За даними метеорологічних служб Аргентини, така погода є аномальною для цього періоду року. Там порадили мешканцям бути обережними, уникати нетермінових поїздок та дотримуватися вказівок місцевих органів влади.

Як зазначається, континентальна Патагонія потерпає від холоду, вітру та відсутності зв’язку. Снігова буря призвела до аварій та відрізала десятки маршрутів, утворивши черги з вантажівок та автобусів.

Комунальні служби працюють у посиленому режимі, щоб розчистити автошляхи та відновити електропостачання у постраждалих районах. Водночас місцева влада закликає громадян бути готовими до можливих перебоїв.

Футболку колишнього гравця збірної України Анатолія Тимощука продали на аукціоні за 700 тисяч рублів для допомоги Курській області. Захід відбувся 16 вересня 2024 року, де Тимощук передав футболку пітерського “Зеніта” зі своїм автографом.

Російський музикант, соліст гурту “Машина времени” Андрій Макаревич прокоментував операцію ЗСУ в Курській області.

У Донецькій області внаслідок російського обстрілу шахти загинули дві працівниці. Трагедія сталася під час робочого процесу на підприємстві.

Результати опитувань, проведених різними компаніями в Сполучених Штатах, засвідчили невелику перевагу Камали Гарріс в загальнонаціональних масштабах, однак вони також показали, що Дональд Трамп має шанси в ключових штатах.

Іран продемонстрував новітні зразки військової техніки під час параду 21 вересня в Тегерані, зокрема нову балістичну ракету Jahad і модернізований ударний безпілотник Shahed-136B.