Ракетний удар по багатоповерхівці Дніпра: поліціянти ідентифікували особу загиблої

Джерело: Нацполіція України

Правоохоронці ідентифікували особу, яка загинула 28 червня унаслідок ракетного удару РФ по багатоповерхівці у Дніпрі.

Загибла – 76-річна мешканка зруйнованого будинку.

Станом на зараз, кількість постраждалих зросла до 13 осіб. Серед поранених – немовля та вагітна жінка. Зниклими безвісти вважаються дві жінки.

З заявами про пошкодження майна до правоохоронців звернулись 39 осіб.

” На місці події впродовж дня буде працювати мобільний пункт прийому звернень громадян, куди люди можуть звернутись по допомогу, або написати заяву. Також постраждалі внаслідок удару ворожої армії можуть звернутися за допомогою до найближчого відділення поліції, або на спецлінію “102””, – наголосили правоохоронці.

ДОВІДКА: 28 червня, російські війська здійснили ракетний удар по Дніпру. Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 18:07. Про рух ракет в напрямку міста повідомляли в Повітряних силах ЗСУ. За даними кореспондентів “Суспільного”, звуки вибухів пролунали о 18:27.

Російська ракета зруйнувала чотири поверхи житлового будинку. У квартирах дев’ятиповерхівки та у автівках навколо місця ракетної атаки заблоковані люди.

У червні Україна імпортувала 858 300 МВт-год електроенергії, що на 91% більше порівняно з попереднім місяцем, згідно з даними моніторингу ExPro Electricity.

Угода з РФ можлива лише про припинення вогню, про тимчасове перемир’я. Повноцінний мир з Росією неможливий (принаймні з цим режимом). Таку думку висловив український публіцист, письменник і журналіст Віталій Портников.

Родина президента США Джо Байдена закликала його залишитися в передвиборчих перегонах 2024 року.

Станом на 16:00 в середу, 3 липня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла, і складає понад 90. Українські захисники стримують натиск російських окупаційних військ та завдають ворогу значних втрат. 

За словами семи високопоставлених джерел у кампанії Байдена, Білому домі та Національному комітеті Демократичної партії, віцепрезидентка США Камала Гарріс є найкращою альтернативою для заміни президента США Джо Байдена, якщо він вирішить не продовжувати свою кампанію з переобрання.