Хвиля спеки в Китаї призвела до рекордного виробництва електроенергії

Джерело: CNN

Найбільша китайська енергетична корпорація зазначила, що виробництво електроенергії досягло рекордного рівня, оскільки у країні – велика хвиля спеки.

У China Energy Engineering Corporation, одному з найбільших у світі виробників електроенергії, що працює на вугіллі, повідомили, що обсяг виробленої електроенергії в понеділок, 10 липня, досяг добового рекорду.

Державна компанія зафіксувала загальне виробництво електроенергії в 4,09 мільярда кіловат за годину (кВт/год), що на 210 мільйонів кВт/год більше, ніж раніше.

“Через постійні високі температури споживання електроенергії в багатьох частинах країни продовжує зростати”, – заявили в China Energy.

Минулого тижня офіційні особи Китаю заявили, що країна побила власний рекорд за кількістю спекотних днів за шість місяців.

Люди в усьому світі запускають свої кондиціонери, намагаючись зберегти прохолоду. У міру зростання потреб Китаю прискорюється виробництво сталої енергії.

Наразі країна перебуває на шляху до подвоєння потужності вітрової й сонячної енергії та досягнення цілей чистої енергії до 2030 року.

Очікується, що економіка вироблятиме 1200 гігаватів сонячної та вітрової енергії до 2025 року, якщо всі перспективні електростанції будуть побудовані та введені в експлуатацію, згідно з дослідженням некомерційної організації Global Energy Monitor.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.