На Карибах вирує ураган «Берил»: шестеро загиблих, є зниклі безвісти

Джерело: CNN

На країни Карибського басейну й Латинської Америки обрушився ураган “Брил”, внаслідок чого щонайменше шестеро людей загинули та декілька зникли безвісти.

“Шестеро людей загинули після того, як ураган “Берил” дістався Венесуели та країн Карибського басейну”,- йдеться в матеріалі.

За даними агенції, принаймні двоє людей загинули на півночі Венесуели напередодні. Ще як мінімум п’ятеро осіб у цій країні вважаються зниклими безвісти.

Окрім того, повідомляється про загибель трьох осіб на Гренаді та однієї – на острові Сан-Вінсент.

Унаслідок негоди зачинені два основні аеропорти Ямайки. Очікується, що ураган дістанеться цієї острівної держави сьогодні, 3 липня.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.