Через російський авіаудар по Харкову постраждали шість людей, серед них 8-річний хлопчик

Джерело: Олег Синєгубов/Telegram

В результаті авіаудару російських військ по Харкову постраждали шестеро людей, серед них є 8-річний хлопчик, повідомив Олег Синєгубов, голова обласної військової адміністрації.

“Відомо про чотирьох потерпілих. Хлопчик 8 років, 74-річна жінка, 75-річний чоловік. Усі госпіталізовані. Ще одному 38-річному чоловіку надали допомогу на місці”, – написав він.

Пізніше Синєгубов додав:

“Кількість постраждалих зросла до шести. Ще двом жінкам надали допомогу на місці”

Раніше місцева влада повідомляла, що з-під руїн пошкодженого будинку врятували одну дитину, ще одну шукали. Проте, мер міста Ігор Терехов уточнив, що інформація щодо ще однієї дитини під завалами не підтвердилася.

За даними ОВА, російські війська завдали щонайменше трьох ударів керованими авіабомбами в Київському районі Харкова, внаслідок чого були зруйновані два приватних будинки.

  • Станом на ранок 3 липня, всього за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Є жертви.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…