«Зустріли кохання в 70+»: одеський композитор освідчився поетесі з Тернополя

Джерело: “Суспільне Тернопіль

77-річний одеський композитор Борис Мамін зробив пропозицію своїй 70-річній коханій, тернопільській поетесі Марії Карпик.

За словами закоханих, їх поєднала творчість – Марія пише поезії, а Борис – музику для них.

“Оскільки я пишу музику, то мені потрібні тексти. Для пісень, для молитов, для духовної, різної музики. І якось я звернув увагу на гарні, такі зворушливі вірші, рядочки пані Марії”, – розповів пан Борис.

Чоловік має у творчому доробку близько 400 композицій, тоді як його кохана є авторкою 15 поетичних збірок.

Борис та Марія познайомилися три роки тому в інтернеті.

“Я проявив ініціативу, познайомився з нею і ми стали віртуальними друзями. Я запропонував написати першу пісню. Вона має таку дуже цікаву назву “Дотики рук”. А далі була друга пісня, і пішло. Я побачив, що з нею можна працювати. Хоча зі мною важко працювати”, – поділився композитор.

За словами Марії, під час роботи над першою піснею вони з Борисом довго знаходили спільну мову та трохи сварилися, адже вони обидвоє – лідери за характером, проте їм вдалося налагодити роботу.

“Потім я все більше і більше звертав увагу на пані Марію як на жінку, а не як на поетесу. Наше кохання стало просто розквітати, і, тим паче, що це весна. Закоханість, взаємні почуття. Моя самотність, вона одинока. Це погано, для творчих людей особливо погано. І це при тому, що в нас є діти. У мене дуже гарні дві доньки, у неї – донька і син, і все там гаразд. І ми так зрозуміли, що можемо бути одне для одного тилом”, – зазначив чоловік.

Після того, як Борис почав закохуватися у Марію, він одразу вирішив освідчитися жінці. Пропозицію композитор також зробив віртуально – він написав вірша, який заспівали на відео. Це відео увімкнули під час святкування Дня народження Марії. Це й була формальна пропозиція.

Вже місяць Борис живе у Тернополі. Після його переїзду пара заручилася.

“Одна справа, коли ти віртуально спілкуєшся, навіть гарні слова говориш коханій жінці. А інша справа, коли отут поруч. Борис –дуже уважний чоловік. Він щоранку приносить мені каву в ліжко. Він оформлює це так, що дивуєшся. Взяв на себе напевно найважчу працю – кухню. Поруч з ним я відчуваю себе королевою”, – поділилася Марія.

Борис впевнений, що для кожної людини важливо поруч мати друга, до якого можна звернутися у скрутну хвилину, а відчуття самотності – страшне. Людиною, яка витягла його з депресії, підтримує та надихає, стала Марія.

“Бажаю знайти свою половину, не зневірюватися. З вірою, з надією, з Божим благословенням шукати, бо вас теж шукають, хтось вас шукає”, – додав композитор.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.