Серіал «Бріджертони» викликав дискусію у мережі через закоханих з різною вагою

Джерело: CNN

Роман героїв серіалу “Бріджертони” Пенелопи Фезерінгтон та Коліна Бріджертона викликав у мережі дискусію через їхню різницю у вазі тіла.

Дискусія виникла після нещодавньої статті активістки Вірджі Товар про серіал, яку вона опублікувала на Forbes. “Переполох” викликали думки авторки, яка назвала пару “змішаною”, акцентувавши на різній тілобудові героїв. Деякі користувачі розцінили це як сексизм.

“Деяких цей роман непокоїть, тому що він змушує їх розуміти, що люди просто не керуються чіткими та передбачуваними правилами. Якщо вас цей роман розчарував, то це більше говорить про те, як глибоко ви засвоїли бодішеймінг”, – написала Товар.

Деякі користувачі підтримали думку авторки, тоді як інші розкритикували її.

Серед критиків – письменниця Зої Роуз Браянт. Вона наголосила на тому, що коли у кінопарі більшу вагу має чоловік, то про це ніхто не пише жодної статті.

Водночас сама Товар у коментарі CNN заявила, що її стаття важлива, якою б складною вона не була.

“Як людина, яка дивилася “Бріджертони” з першого сезону, я щиро і миттєво побачила себе в Пенелопі. Це не ті емоції, які можна вигадати, і я написала статтю з того місця”, – додала вона наголосивши, що у дискусії щодо її статті немає тих, хто правий чи не правий.

Нікола Кохлан, яка зіграла Пенелопу у серіалі від Netflix раніше розповіла, що її тіло обговорювали після перших двох сезонів, відтак вона сама попросила режисерів додати більше пікантних моментів у третьому сезоні.

“Є одна сцена, де я оголена на камеру і це була моя ідея, мій вибір”, – наголосила акторка.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.