ЗСУ відійшли з одного з мікрорайонів у Часовому Яру

Джерело: речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин в етері телемарафону

Українські захисники відійшли з мікрорайону “Канал” у Часовому Яру на Донеччині.

Волошин пояснив, що утримувати “Канал” було недоцільно, оскільки через обстріли сі позиції Сил оборони були знищені і це загрожувало життю військових.

“Позиції наших захисників було зруйновано. Було прийнято рішення командуванням відійти на більш захищені, більш заготовлені позиції”, – сказав речник.

Волошин додав, що окупанти намагаються окупувати місто повністю, щоб “виконати певні дедлайни”. Відтак активні атаки не припиняються.

“У нього є якісь певні дедлайни, які він не може виконати кілька уже місяців поспіль, – взяти місто Часів Яр. Намагання його є повісити своє триколорне ганчір’я”, – додав він.

Зауважимо, що наприкінці червня ЗМІ повідомили, що ЗСУ, ймовірно, контратакували там російські війська та вибили ворога з мікрорайону “Канал”.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.