Третій сезон серіалу «Бріджертони» став одним з найпопулярніших шоу Netflix

Джерело: Variety

Третій сезон хітового серіалу “Бріджертони” потрапив до числа найпопулярніших шоу на Netflix. Від своєї прем’єри 16 травня, він зібрав 91,9 мільйона переглядів і посів 10 місце в англомовному чарті Netflix, який визначає популярність серіалів на основі переглядів протягом перших 91 дня після виходу.

За даними Variety, ці результати підраховані станом на 30 червня, тобто через 45 днів після початку трансляції. Є висока ймовірність, що третій сезон “Бріджертонів” підніметься вище в рейтингу.

Цікаво, що новий сезон міг би досягти цього рейтингу раніше, якби не транслювався двома частинами. До виходу останніх чотирьох епізодів 13 червня перші чотири вже мали 88,9 мільйона переглядів.

Примітно, що до десятки найпопулярніших серіалів Netflix також входять попередні сезони “Бріджертонів”: другий сезон посідає 9 місце з 93,8 мільйонами переглядів, а перший – 4 місце зі 113,3 мільйонами переглядів.

На першому ж місці рейтингу розташовується “Венздей” з 252 мільйонами переглядів. Друге місце посів четвертий сезон “Дивних див” зі 140,7 мільйона переглядів, а третє – “Дамер – чудовисько: Історія Джеффрі Дамера” зі 115,6 мільйона переглядів.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт. 

Верховний суд Бразилії оголосив, що юристи платформи X не сплатили штрафи належному банку. Штрафи, які юристи X стверджують, що були сплачені, є єдиним невиконаним заходом для поновлення роботи компанії в Бразилії.

Речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук розповіла, що ДБР вивчає список “ухилянтів”, який знайшли під час обшуків у кабінеті керівниці Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяни Крупи. 

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.