Місцями дощитиме: прогноз погоди на 9 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 9 липня, в окремих областях пройдуть опади.

Місцями невеликі короткочасні дощі з грозами очікуються у західних та східних областях, а також на Житомирщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Херсонщині та у Криму.

На решті території – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря на сході, півдні, а також на Дніпропетровщині, Кіровоградщині та Полтавщині +35…+38 градусів. У більшості західних регіонів від +25 до +30 градусів, у решті областей – +28…+33 градуси.

У Києві сьогодні без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +30…+32 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

У п’ятницю, 20 вересня, Росія висунула чотирьом своїм солдатам звинувачення у катуванні та вбивстві громадянина США, який жив у Донецьку. 

Netflix випустив перший тизер  другого сезону серіалу “Гра в кальмара”. 

Цього тижня на голландській військовій базі НАТО завершилились масштабні 11-денні навчання з боротьби з безпілотниками, у яких Україна вперше взяла участь.

Станом на 16:00 п’ятниці, 20 вересня, по всій лінії фронту від початку доби відбулось вже 123 ворожих атак. Найактивніше ворог діє на Курахівському напрямку, де провів третину від усіх боїв.

Україна займає пʼяте місце у світі за рівнем розвитку цифрових державних послуг, згідно з дослідженням E-Government Development Index 2024 року. Цей міжнародний рейтинг, розроблений ООН, оцінює електронне урядування та залученість громадян до взаємодії з державою через електронні сервіси.