Чотири рибалки зі Шрі-Ланки загинули після того, як випили з пляшок, знайдених у морі

Джерело: BBC News

Чотири рибалки зі Шрі-Ланки загинули після вживання невідомої рідини з пляшок, які вони знайшли в морі.

Як розповіли в агентстві, чоловіки перебували на риболовлі, коли знайшли пляшки приблизно за 515 кілометрів від Тангалле, міста на південному узбережжі острова.

За словами представників ВМС Шрі-Ланки, рибалки пили з пляшок, вважаючи, що в них міститься алкоголь.

Генеральна директорка Департаменту рибальства і водних ресурсів Шрі-Ланки Сусанта Кахаватте запевнила, що військово-морські сили надали медичну допомогу чоловікам безпосередньо на борту риболовецького судна “Девон”, оскільки у них було недостатньо часу, щоб повернути постраждалих на сушу для лікування.

Кахаватте також розповіла, що рибалки роздали частину пляшок іншим командам, які працюють у цьому районі.

Зараз влада проводить дослідження вмісту пляшок.

  • В іспанському місті Кармона знайдено найстаріше вино у світі, яке збереглося у своїй первісній рідкій формі. Понад 2000 років тому рідину червоно-коричневого кольору було вилито в похоронну урну, де знаходилися останки кремованого римлянина.

Правоохоронці затримали чергових підпалювачів, які скоювали злочини за вказівками Росії.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву лідера РФ Володимира Путіна про оточення українських військових у Курській області, назвавши це “відвертою дезінформацією”.

Російські військові внесли технічні зміни у керовані авіаційні бомби (КАБи) і тепер вони летять на більшу відстань.

В Україні накопичено достатні запаси паливно-мастильних матеріалів для стабільного проходження осінньо-зимового періоду. 

За даними ЗМІ американці, які створюють фейкові новини про кандидатку на пост президента США Камалу Гарріс, працюють на розвідку Росії.