Трамп у разі перемоги може розсекретити документи про вбивство Кеннеді та теракт 11 вересня

Джерело: Fox News

Експрезидент США Дональд Трамп, засуджений за фальсифікацію ділової документації стосовно виплати грошей порноакторці, погрожує помститися супротивникам у випадку повернення до влади.

“Моя помста буде успішною. Це погані люди. Це люди хворі, і вони роблять речі, які є настільки руйнівними. Якби не я, вони б переслідували когось іншого, а я знаю багатьох суперників – у них би справи не йшли так добре”, – зазначив він.

Трамп заявив, що розсекретить документи, які стосуються атаки на хмарочоси у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року та вбивства президента Кеннеді. На думку Трампа, це має відновити довіру до американських інституцій.

Довідка. Суд присяжних у Нью-Йорку визнав Трампа винним за 34 пунктами фальсифікації ділової документації у 2016 році стосовно виплати грошей за мовчання порнозірці, з якою він мав сексуальний зв’язок.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.