Місцями до +40 градусів: прогноз погоди на 11 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 11 липня, в країні зберігатиметься суха та спекотна погода.

Короткочасні дощі з грозами місцями пройдуть лише на Закарпатті та Прикарпатті. У решті областей – без опадів.

Вітер переважно північно-східний, на заході країни південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря у південних, східних та центральних областях +35…+39 градусів, на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині місцями +40 градусів. У решті областей вдень +29…+34 градуси, у Карпатах +21…+26.

У Києві сьогодні без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +32…+34 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Бразилія оштрафувала компанії Ілона Маска на п’ять мільйонів реалів ($920 000) після того, як деякі користувачі змогли на короткий час отримати доступ до соціальної мережі X, попри заборону.

Національний координаційний центр кібербезпеки (НКЦК) РНБО заборонив встановлювати та використовувати месенджер телеграм на службових пристроях державних службовців, військовослужбовців, працівників сектору безпеки та оборони, а також підприємств-операторів критичної інфраструктури.

Вранці 20 вересня російські військові обстріляли місто Костянтинівка в Донецькій області, внаслідок чого поранення отримали п’ятеро місцевих мешканців. Діти не постраждали. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Горбунов.

У Польщі арештовано колишнього адвоката померлого російського олігарха Бориса Березовського у межах розслідування про напади на російських опозиціонерів.

Міноборони кодифікувало і дозволило використовувати всюдихід-амфібію “ТАХА” у Збройних силах.