Уночі над Україною збито шість ворожих БпЛА

Джерело: командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук

Уночі 11 липня російські окупаційні війська вкотре атакували Україну ракетами і безпілотниками. Більшість ворожих цілей збито.

Для атаки вночі ворог використав дві балістичні ракети “Іскандер-М”, випущені з Курської області (РФ), для ударів по Сумщині.

Окрім цього, з Приморсько-Ахтарська РФ випустили шість ударних БпЛА типу “шахед”.

Всі ворожі дрони було збито над Миколаївщиною, Херсонщиною, Львівщиною та Івано-Франківщиною.

До бойової роботи залучались винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.