У США розшукують чоловіка, який зник безвісти майже 100 років тому

Джерело: Daily Star

Майже сто років тому на Гелловін зник безвісти американець Марвін Кларк. Зникнення чоловіка досі залишається нерозкритим і знаходиться в Національній системі пошуку зниклих і невпізнаних осіб у США.

Як розповіли у виданні, Марвін Кларк зник у Гелловінський вікенд 1926 року. Американець прямував до Портленда (США) 30 жовтня, щоб відвідати свою доньку Сінді, але так і не дістався до її місця роботи — готелю. Його зникнення відоме як найстаріша діюча справа про зникнення людини в Сполучених Штатах.

У день зникнення 69-річний чоловік був одягнений у темний костюм і штани. Очевидці розповідали, що помітили його в автобусному терміналі в Портленді, проте він так і не вийшов на зв’язок ні з ким зі своєї сім’ї.

Через тиждень після його зникнення дружина Марвіна отримала листівку з Вашингтона (США), яка, як стверджувалося, була відправлена від нього. Передбачається, що він перебував там між 2 і 3 листопада.

За даними видання, Марвін страждав від паралічу, тому не міг нормально користуватися правою рукою і ходив кульгаючи — тоді вважалося, що ці відмінності допоможуть у пошуках.

Сідні, яка не знала, що її батько збирається відвідати її, запропонувала 100 доларів за будь-яку інформацію, яка допоможе знайти її батька.

Справа зайшла в глухий кут через кілька тижнів після того, як лісоруби знайшли тіло. Його не вдалося відразу впізнати, але поруч із ним було знайдено речі, які, як вважають, належали Марвіну. Серед них були кишеньковий годинник, шкіряні туфлі, пара окулярів і пенні 1919 року.

Однак ця лінія пошуку виявилася хибною 2018 року, коли прапраправнучка Марвіна та її син надали зразки ДНК, щоб перевірити, чи збігаються вони. Збігів не знайдено. Справа Марвіна, як і раніше, перебуває в Національній системі пошуку зниклих і невпізнаних осіб, де його поточний вік вказано як “167 років”.

У світі 16 % підлітків стають об’єктами кібербулінгу, тобто зазнають приниження й залякування через інтернет. Тоді як майже 12 % підлітків визнали, що самі булили когось онлайн.

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк поінформував про втрати ворога за вересень. Зокрема за місяць втрати російських військ в Україні становлять 38130 особового складу.

Лікарі КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” нагадали киянам про важливість регулярної вакцинації домашніх тварин від сказу, аби запобігти поширенню цього небезпечного захворювання.

Росія ризикує піти шляхом повернення до репресивних сталінських практик, і відновлення демократії в країні може зайняти кілька поколінь, заявили учасники міжнародної конференції у Вільнюсі, присвяченої пам’яті Леонідаса Донскіса.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 жовтня. Ситуація на Покровському і Курахівському напрямках залишається напруженою – ворог зосереджує там основні наступальні зусилля. Окрім того, росіяни сьогодні активно атакують на Лиманському напрямку.