YouTube Music запровадив нову функцію, яка може розпізнавати трек за наспівуванням

Джерело: Hypebeast

Сервіс YouTube Music запровадив нову функцію, яка дозволяє користувачам знаходити пісню, просто наспівуючи її. 

Цей інструмент був у бета-версії ще в травні для користувачів Android, а тепер він доступний для передплатників як на iOS, так і на Android.

Перейшовши на рядок пошуку в YouTube Music, користувачі побачать новий значок форми сигналу. Якщо натиснути на нього, програма почне слухати все, що людина наспівує і спробує знайти пісню. Ця функція також здатна розшифровувати трек, який грають наживо на інструменті.

Потрібно мати підписку на YouTube Music, щоб отримати доступ до цієї функції. Проте, навіть в цьому випадку наразі вона доступна не для всіх передплатників.

Звільнені у травні працівники Pixar, які працювали над створенням мультфільму “Думками навиворіт 2”, на умовах анонімності розповіли про тиск і проблеми в студії.

У четвер, 19 вересня, російський суд ув’язнив студента на майже два місяці за позитивні заяви про український воєнізований підрозділ.

Учасники художнього проєкту “МУР” повідомили, що перед їхньою виставою в Ужгороді, яка відбулась 18 вересня, працівники ТЦК мобілізували технічний склад команди.

Фільм “Росіяни на війні” режисерки Анастасії Трофімової, яка раніше працювала на телеканалі Russia Today, планують 4 рази показати на кінофестивалі в Цюриху.

Група колишніх радників та агентів експрезидента США Дональда Трампа допомогла створити проросійський вебсайт Intelligencer, який зазвичай розповсюджує дезінформацію. На сайті, зокрема, публікують фейки про війну в Україні, вибори та вакцини.