Вночі над Україною збито 16 БпЛА та дві ракети

Джерело: командувач Повітряних сил України Микола Олещук

У ніч на 18 липня російські окупанти вкотре атакували України ударними безпілотниками та ракетами. Більшість ворожих цілей вдалось збити.

Загалом уночі РФ випустила по Україні 16 “шахедів” з Курської області (РФ) та три керовані авіаційні ракети – дві Х-59/Х-69 та одну Х-35 – з південного напрямку.

У результаті, захисникам неба вдалось уразити усі 16 безпілотників та дві керовані авіаційні ракети Х-59 над Дніпропетровською Полтавською, Запорізькою, Київською та Харківською областями.

Більшість цілей знищено на східному напрямку.

Загалом радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 19 повітряних цілей, до відбиття повітряного нападу залучались мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, підрозділи радіоелектронної боротьби.

Служба безпеки завершила досудове розслідування щодо чотирьох російських агентів, які готували теракти у Києві та Львові.

В мережі поширюються кадри того, як вулиці міст і сіл перетворюються на стрімкі ріки через повені, спричинені штормом “Борис”.

Біллі Айліш та її брат Фіннеас О’Коннелл публічно заявили, що на виборах президента США голосуватимуть за кандидатку від демократів, чинну віцепрезидентку Камалу Гарріс.

В США в штаті Юта рейс авіакомпанії Delta Air Lines повернули назад через те, що у пасажирів почалась кровотеча з носа та вух через проблеми з тиском у салоні літака.

Дослідження показало, що пари, які активно діляться закоханими селфі в соцмережах, можуть бути менш щасливими, ніж ті, хто не так активно це робить.