Місцями короткочасні опади: прогноз погоди на 19 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у п’ятницю, 19 липня, в Україні очікується спекотна погода з невеликими локальними опадами.

Короткочасні дощі та грози очікуються у Карпатах та на південному сході. У решті областей – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря на заході, півночі та Вінниччині коливатиметься від +25 до +30 градусів. У Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях та у Криму +35…+38 градусів. У решті областей – +29…+34 градуси, у Карпатах +18…+23.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +27…+29 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Бразилія оштрафувала компанії Ілона Маска на п’ять мільйонів реалів ($920 000) після того, як деякі користувачі змогли на короткий час отримати доступ до соціальної мережі X, попри заборону.

Національний координаційний центр кібербезпеки (НКЦК) РНБО заборонив встановлювати та використовувати месенджер телеграм на службових пристроях державних службовців, військовослужбовців, працівників сектору безпеки та оборони, а також підприємств-операторів критичної інфраструктури.

Вранці 20 вересня російські військові обстріляли місто Костянтинівка в Донецькій області, внаслідок чого поранення отримали п’ятеро місцевих мешканців. Діти не постраждали. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Горбунов.

У Польщі арештовано колишнього адвоката померлого російського олігарха Бориса Березовського у межах розслідування про напади на російських опозиціонерів.

Міноборони кодифікувало і дозволило використовувати всюдихід-амфібію “ТАХА” у Збройних силах.