Рятувальники не знайшли тіло чоловіка після обриву троса на атракціоні у Києві

Джерело: пресслужба ДСНС

Станом на 21:25 пошуково-рятувальні роботи щодо пошуку людини, котра впала у воду внаслідок обриву канатної дороги біля Пішоходного мосту у Києві, завершено. Пошук тіла продовжать за узгодженням з Національною поліцією.

Зазначається, що тіло, ймовірно хлопця 2004 року народження, не знайдено.

Водолазно-рятувальним відділенням ДСНС обстежено 8 тисяч кв.м. дна річки під час занурень, а також 12 тисяч кв.м. за допомогою Ехолоту.

У ДСНС повідомили, що роботи продовжать 22 липня, за узгодженням з Національною поліцією.

Зауважимо, 21 липня о 13:42 надійшло повідомлення рятувальним службам столиці про те, що на річці Дніпро, біля Пішохідного мосту, обірвалася канатна дорога – людина впала у воду. Згодом стало відомо, що під час обриву троса на атракціоні знаходився хлопець, віком орієнтовно до 30 років.

Згодом стало відомо про початок кримінального провадження за фактом обриву атракціону “Канатна переправа через р. Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова” в момент перебування на ньому людини. Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та службової недбалості, що спричинила смерть людини.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.